JBRconsult

Technisch adviesbureau voor claims en arbitrage in de bouw.

project1 project2 project3 project4

JBRconsult

claims

arbitrage

ervaring

UK-flag NL-vlag

Claims

Claims tussen aannemers, tussen aannemer en consultant of tussen aannemer en opdrachtgever komen in steeds toenemende mate voor door hevige concurentie in de bouw waarbij in vele gevallen voor projectverwerving met uiterst lage marges wordt ingeschreven. Claims voor de betaling van meerwerk, wijzigingen en/of onvoorziene omstandigheden zijn daardoor meer en meer noodzakelijk om een eventuele winst veilig te stellen.

Een grondige technische kennis met betrekking tot het uitvoeren en managen van projecten is vereist bij het opstellen en opvolgen van claims in de bouw en infrastructuur.

Echter, het resultaat van claims hangt in grote mate af van de beschikbaarheid van relevante informatie die gedurende de uitvoering is vastgelegd. Vaak ontbreekt het aan kritieke informatie en zal deze middels intern overleg met direct betrokkenen of door inschakeling van externe experts moeten worden verzameld.

Bij het verzamelen en opstellen van claim relevante informatie en bij het bepalen van een zo effectief mogelijke claim strategie kan JBRsonsult een faciliterende rol spelen vanwege de 40 jaar ervaring met projecten in de bouw in binnen- en buitenland.

Contact

JBRconsult
J. (Johan) Brandenburg

Telefoon:
+31 (0)6 53772296

E-mail:


Website:
www.jbrconsult.nl

dinsdag 23 jul 2024 04:22

©2012-JBRconsult, powered by apex